Roosendaelhof zet voeten op de trappers voor het goede doel

Mannen- en vrouwenploeg rijden voor De Waaiburg

De medewerkers van Hotel Roosendaelhof verzamelden voldoende deelnemers om 2 ploegen af te vaardigen naar de Charity Biking Cup op 11 maart. Eén ploeg met dames en één met heren. "We willen zo ons steentje bijdragen door geld in te zamelen voor De Waaiburg, een organisatie voor bijzondere jeugdzorg in Geel", vertelt hotelmanager Kathleen Goovaerts. "We doen zelf al een financiële bijdrage, maar ook anderen kunnen onze ploeg sponsoren en zo het bedrag verhogen."

De Charity Biking Cup is een mountainbike estafette in de Belse bossen met als doel geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. De organisatie is in handen van de Fifty One Club Geel. Elke ploeg kan een goed doel kiezen om te steunen. "Wij hebben dit jaar gekozen voor de Waaiburg omdat we het een waardevol initiatief vinden dat alle steun kan gebruiken. Zij bieden met hun organisatie onder meer onderdak aan jongeren", gaat Kathleen verder. "In zekere zin is er wel een synergie met onze activiteiten als hotel."

Wie wil steunen, kan dat op verschillende manieren. Zo kan je op 11 maart vanaf 13u aan de Bruul zelf komen supporteren en onze ploegen aanmoedigen. Je kan ook een duit in het zakje doen en onze ploeg en het goede doel financieel ondersteunen met een bedrag naar keuze. Hier vind je alle informatie.

Overnacht in een authentiek verblijf in hartje Kempen

Ontdek de gezellige sfeer van Geel en kom volledig tot rust. Bekijk de open plaatsen in onze online agenda.

Nu boeken